Home » Blogs » Breng de luchtkwaliteit in kaart met de nieuwe Philips Air Quality Sensor

Breng de luchtkwaliteit in kaart met de nieuwe Philips Air Quality Sensor

Het belang van goede luchtkwaliteit kan niet onderschat worden. We spenderen 90% van onze tijd binnenshuis. Op kantoor, tijdens meetings, op school, in de winkel, … Nochtans kan binnenlucht tot 100 maal meer vervuild zijn dan buitenlucht. Het gevolg is een verminderde concentratie, meer vermoeidheid en minder goede resultaten.

De eerste stap in het aanpakken van dit probleem, is de luchtkwaliteit in kaart brengen. De nieuwe PPDS sensor van Philips meet en geeft de CO²-waarde, temperatuur, luchtvochtigheid en de hoeveelheid fijnstof weer. Je kan de gemeten waarden real-time opvolgen, maar ook gedetailleerde rapporten en statistieken bekijken in een overzichtelijke weergave. Bij het overschrijden van de aanbevolen waarden kan een alarmmelding geactiveerd worden zodat de nodige maatregelen genomen kunnen worden.

Met de verspreiding van virusdeeltjes en andere schadelijke stoffen door de lucht, is het monitoren van luchtkwaliteit cruciaal om de gezondheid en veiligheid in scholen en bedrijven te waarborgen.

Real-time visualisatie

De PPDS-sensor is ontworpen voor scholen en bedrijven die een gezondere en productievere leer- en werkomgeving willen creëren. De sensor is compatibel met het professionele gamma van tv-schermen van Philips. De data wordt real-time gevisualiseerd en is beschikbaar via het internet, wat het monitoren van luchtkwaliteit eenvoudig maakt.

Wens je meer informatie over het monitoren van luchtkwaliteit in jouw school of bedrijf? Neem dan contact op via info@hearsee.be of 014 24 86 56