Home » Blogs » Digitale schermen met PowerSignsoftware

Digitale schermen met PowerSignsoftware

De COVID-19 pandemie heeft nog steeds een grote impact op bedrijven. Het is dan ook belangrijk dat werknemers actueel op de hoogte worden gehouden over de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen op de werkvloer.

Digitale schermen van PowerSign

Hoe groot of klein je bedrijf ook is, met PowerSign kan je je collega's klaar en duidelijk informeren en instructies geven. Onze schermen worden in bedrijven ook veel gebruikt om bedrijfsnieuwtjes, het weer en bijvoorbeeld aankomende evenementen aan te kondigen. Een digitaal scherm is niet alleen interessant voor je werknemers, het kan ook interessant zijn om klanten te informeren over speciale aanbiedingen of om informatie over je merk te delen om de loyaliteit en het vertrouwen te vergroten.

Met een digitaal beeldscherm kan je snel en eenvoudig informatie delen

PowerSign is zeer gebruiksvriendelijk, het enige wat u moet doen is een Powerpointpresentatie maken. Onze software maakt een video van uw presentatie en speelt deze af op de schermen naar keuze. Dankzij onze laatste software is het mogelijk om de digitale schermen wereldwijd te synchroniseren vanaf een centraal punt.