Home » Blogs » Elektromic.biz en BusSaP worden HearSee

Elektromic.biz en BusSaP worden HearSee

Elektromic.biz is al jarenlang een belangrijke speler in de zakelijke markt van IT-oplossingen, security, telecom en audio- en videotoepassingen. In een continu evoluerende wereld kan je als innovatief bedrijf niet blijven stilstaan. Blijven vernieuwen om in te spelen op de veranderende noden, is een must. Ook bij Elektromic.biz hebben we de laatste maanden hard gewerkt om ons bedrijf future-proof te maken. We kiezen dan ook resoluut voor een groeiscenario met een toekomstgerichte visie, gepersonaliseerde advisering en een projectmatige benadering.

Andere inhoud, nieuwe verpakking

Om ons beter te profileren, hebben we gekozen voor een nieuwe naam. HearSee vertegenwoordigt op een duidelijke manier waarvoor we staan. We zetten innovatieve technologische oplossingen in als zintuigen om uw processen, veiligheid en communicatie te verbeteren.

Overname Bussap

Om een verdere specialisatie in de sector van security mogelijk te maken, slaan we de handen in elkaar met beveiligingsonderneming Bussap. Zij hebben een jarenlange ervaring en zijn toonaangevend op vlak van onder meer camerabewaking. Hun expertise situeert zich in verschillende sectoren zoals overheid, politie, industrie en retail. Bussap-zaakvoerder Stefan Van Waelderen en zijn team zullen voortaan het team van HearSee versterken. 

Wat verandert er voor u?

U kan als zakelijke of projectklant meer dan ooit blijven rekenen op onze expertise en ervaring om uw project op de best mogelijke manier te realiseren. Daarnaast staan onze accountmanagers steeds voor u klaar om u vanaf het eerste idee te begeleiden.

Elektromic shops: nog steeds tot uw dienst

Voor onze particuliere klanten verandert er niets. In onze winkels in Geel, Herentals (Helsen / ZEB computing) en Lier (Willoqué) kan je terecht voor audio, TV, IT, telecom en huishoudelektro met advies, levering en installatie. Meer info op www.elektromic.be. 

 

Heb je vragen of opmerkingen? Dan vernemen we dat graag, onze accountmanagers staan je graag te woord!