Home » Blogs » Uw nieuwe alarmcentrale van Risco

Uw nieuwe alarmcentrale van Risco

RISCO Group lanceert binnenkort de nieuwe LightSYS+. Het gaat om de combinatie van 2 toonaangevende producten van RISCO Group, namelijk de LightSYS en de ProSYS Plus.

HearSee gebruikt deze centrale zowel bij particulier, KMO als bedrijven. Een elegante centrale met oneindig veel mogelijkheden. 

LightSYS
LightSYS ™ 2 is een professionele hybride beveiligingssysteem voor de residentiële en commerciële sector welke flexibel, betrouwbaar en eenvoudig te installeren is. LightSYS ™ 2 ondersteunt de revolutionaire live video verificatie oplossing van RISCO Group, VUpoint P2P, een cloud-based platform dat IP-camera's gebruikt om real-time videostreaming te bieden in reactie op alarm triggers of op aanvraag, en Risco Smart Home –biedt uitgebreide gebruikersgebonden oplossingen voor woningen en bedrijven, met een opwindend groeipotentieel voor installatieprofessionals!

ProSYS Plus
ProSYS™ Plus is een krachtige Graad 3 hybride beveiligingssysteem ontwikkeld voor de commerciële sector. Deze innovatieve oplossing biedt een exclusief scala aan voordelen met als belangrijke kenmerk een revolutionair enkelvoudig hardware platform dat een uniek licentie mechanisme integreert, dat u toestaat om met 1 paneel een virtuele en ongelimiteerde schaalbaarheid aan te bieden voor elke grootte van installatie tot 512 zones. De kosten-effectieve "pay as you grow" oplossing elimineert de noodzaak om meerdere panelen aan te kopen voor uitbreiding van bestaande systemen.

Nieuwe LightSYS +
De nieuwe LightSYS+ omvat de belangrijkste kenmerken van de LightSYS en de ProSYS Plus met daarbovenop een ingebouwde Wi-Fi en IP module. De PCB van de LightSYS+ is in een kunststof cover geplaatst zodat de installateur eenvoudig en snel alle kabels en componenten kan aansluiten terwijl de PCB beschermd blijft door de cover. De hybride LightSYS+ is als Graad 2 & Graad 3 oplossing, geschkt voor alle soorten installaties én is nu ook Incert gekeurd.

Wens je meer informatie of een brochure van de nieuwste Risco producten? Neem dan contact op via security@hearsee.be of 014 24 86 59.