Home » Projecten » Audio Video » Bouw En Renovatie » Renotec » Innovatieve vergadertechnologie

Innovatieve vergadertechnologie

Nieuwbouw Renotec vergaderzalen

Bij Renotec in Geel is HearSee geen onbekende. In het verleden werd door onze medewerkers hun evenementenhal ingericht met public address systems en projectoren. Ook voor de installatie van de 10 vergaderzalen hun nieuwe kantoorgebouw werd de expertise van HearSee ingeschakeld.

Bij de opstart van het project werden de noden in kaart gebracht om de meest passende oplossing te bieden. Niet alleen de keuze van de apparatuur en platformen is belangrijk, ook de manier van installatie, de configuratie en de manier waarop alles vakkundig wordt geïnstalleerd verdient de nodige aandacht. 

Door de gebruiker centraal te zetten vanaf de opstart van het project, bekom je een userfriendly en dummyproof systeem.

De inrichting van de 10 vergaderzalen en directieruimten bestaat onder meer uit basisuitrustingen met schermen, projectiemogelijkheden en audiosystemen. In enkele ruimten werd een vidoeconferencingsysteem geïnstalleerd met een 84" scherm, camera, intelligent microfoonsysteem en een draadloze microfoon. Een externe high-speed connectie met satellietkantoren zorgt voor een optimale verbinding tijdens remote meetings.

Conference calling met Poly

Voor de videoconferencing werd geopteerd voor Poly (voorheen Polycom) als centraal systeem. Dit merk is de referentie op vlak van videoconferencing en biedt tal van integraties. Een naadloze implementatie van Skype for Business, agendakoppelingen en functies zoals het automatisch connecteren van deelnemers, zijn enkele handige opties. Aanvullend kan het systeem uitgebreid worden met een producer unit. Hierbij wordt de camera automatisch gericht en ingezoomd op de huidige spreker.

Digital signage en public address systems

De publieke ruimten, coffe corner en kantine in hetzelfde gebouw werden voorzien van beeldschermen. Op de Philips Pro schermen verschijnen dynamische boodschappen voor medewerkers en/of bezoekers. In de kantine werd een audiosysteem geïnstalleerd voor aangename achtergrondmuziek of het omroepen van boodschappen.

Wens je meer informatie over het inrichten van vergaderzalen en conference rooms, digital signage of audiosystemen? Onze accountmanager helpt je graag verder!

Beeldscherm voor interne communicatie coffee corner Renotec
Nieuwbouw Renotec vergaderzaal
Digitale schermen aan het onthaal
Nieuwbouw Renotec vergaderzaal

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!