Home » Oplossingen » Ict Oplossingen » Beveiliging

Beveiliging

Bescherm uw data en infrastructuur voor malware, gegevensverlies en inbraken met onze beveiligingssystemen.

Installeer antivirus software en voorkom besmetting op uw netwerk.

Virus & Spyware verwijdering

Spyware is software die, zonder uw toestemming, in uw computer zoekt naar specifieke gegevens en deze toegankelijk maakt voor derden of verzendt via internet. Spyware is een bedreiging voor uw privacy en die van u klanten.

Een virus is een programma dat meestal verstopt zit in een ander programma of document. Een actief virus zorgt voor onverwachte en ongewenste effecten op uw systeem; soms onschuldig, maar vaak schadelijk. Virussen zijn zo geprogrammeerd dat ze zichzelf verder proberen te verspreiden, bijvoorbeeld via e-mail of bij het uitwisselen van bestanden. Virusschrijvers zijn erg creatief in het bedenken van manieren om uw systeem te besmetten.

Heeft u last van een virus of spyware? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Firewall

Een firewall is een verzameling van aanverwante computerprogramma's, gelegen op een netwerk-gateway, die de middelen van een privénetwerk beschermt tegen misbruik van buitenaf. Een netwerkfirewall onderschept virussen, spyware en spam voor ze schade kunnen berokkenen.

Oplossingen

HearSee biedt passende oplossingen aan om uw netwerk te beschermen. Uw data is belangrijk, bescherm het daarom preventief met één van onze beveiligingssystemen. De uitwerking van de best passende oplossing is maatwerk. Elke bedrijfsomgeving is anders, hoe de oplossing eruit ziet hangt af van enkele factoren waaronder: het datavolume, de snelheid waarmee het volume evolueert, on-site/off-site opslag etc.

 

 

 

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

Vragen over ICT oplossingen?

Neem vrijblijvend contact op!