Home » Oplossingen » Security » Bodycams

Bodycams

De beste bodycams op de markt 

Al 10 jaar lang ontwerpt Reveal award-winnende cameras. De toestellen zijn vooral gekend om hun gebruiksgemak, veiligheid, flexibiliteit, sterkte en design. Ze zijn het meest gebruikte systeem door politiediensten in het Verenigd Koninkrijk en niet alleen daar maar ook in de US, Europa, Canada, Azië, Afrika en Australië worden deze toestellen door politiediensten, lokale overheden en beveiligingsfirma’s gebruikt.

De nieuwe D-serie bodycams

In de nieuwe serie zijn alle essentiële functies die de Reveal cameras altijd al gehad hebben, behouden. Denk maar aan de onbreekbare veiligheid, het front facing screen en de draaibare camera die er voor zorgt dat de bodycam door verschillende soorten gebruikers gedragen kan worden. Reveal is het eerste bedrijf dat AES encryptie heeft geïntroduceerd in hun cameras, ook de D-serie cameras zijn beschermd met deze encyrptie. 

Ontdek hoe de Politie Zone Turnhout Reveal bodycams inzet tijdens interventies en patrouilles

De D-serie bodycam is een nieuwe tool om de effectiviteit te verhogen

Game changing features

Om klanten de keuze te bieden tussen verschillende functies en budgetten zijn er 2 nieuwe camera's ontworpen. De D5 met wifi en bluetooth en de D3 zonder wifi en bluetooth. De D5 heeft de mogelijkheid om live te streamen via wifi of via een mobiel apparaat dat is aangesloten op een mobiel netwerk. Dit maakt dat video's van hoge kwaliteit overal in de wereld bekeken kunnen worden en dat situaties live kunnen worden bijgewoond. 

De cameras zijn innovatief, compact en betrouwbaar

Beide cameras hebben de mogelijkheid om kwaliteitsvol te filmen bij weinig licht. Er is geen enkele andere bodycam op de markt die in de buurt komt bij wat de D5 en D3 op dit vlak kunnen. Bij het ontwerp van de D-serie werden de nieuwste technologieën gebruikt, hierdoor zijn de cameras bijvoorbeeld in staat om langer dan 12u in HD te filmen. Ook aan het design en gebruiksgemak is gedacht, de toestellen kunnen door vele verschillende gebruikers gedragen worden.

Wenst u meer informatie? Surf dan voor meer info naar https://www.hearsee-bodycams.be/

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

Vragen over Security?

Neem vrijblijvend contact op!