Home » Oplossingen » Telecom

Telecom

Communicatie, de bouwsteen van jouw organisatie

HearSee doet dienst als onafhankelijk adviseur als het gaat over connectiviteit en bedrijfscommunicatie. Wij beseffen hoe belangrijk het is om steeds te optimaal bereikbaar te zijn zowel voor klanten als voor leveranciers en collega's.  Wij analyseren de mogelijkheden binnen uw bedrijf en denken mee over hoe jouw bedrijf en jouw werknemers altijd en overal optimaal bereikbaar kunnen zijn.

HearSee is de specialist op vlak van internetconnecties, telefoon- en dataverbindingen en innovatieve cloud-toepassingen. Vast of mobiel, via de cloud, conference calls of webmeetings, IP of DECT..., op basis van jouw noden en wensen werken onze specialisten de passende oplossing uit. Onze all-round benadering zorgt voor een optimale efficiëntie en een verbetering voor jouw interne en externe communicatie.

Een proactieve aanpak en een totaalbenadering van jouw connectiviteit geeft meer flexibiliteit en een hogere efficiëntie.

Onze werkwijze

We bezoeken jouw project en voeren een intakegesprek waarbij we een gedetailleerde analyse uitvoeren van de mogelijkheden in jouw bedrijf. Op basis van deze analyse en jouw specifieke noden en wensen stellen wij een gefundeerd advies op. We maken een offerte op maat waarbij onze oplossing overeenstemt met de wensen en noden van jouw organisatie, de klant staat hierbij centraal. HearSee begeleidt jou van A tot Z, wij dienen als betrouwbare partner, de volledige realisatie van jouw project rust op onze schouders. Bovendien garanderen we ondersteuning die 24/7 beschikbaar is, zo hoef jij je nergens zorgen om te maken. 

Stoom je bedrijf klaar voor de communicatie van de toekomst, met een analyse, actieplan en implementatie van onze innovatieve communicatietechtnieken. Neem contact op met onze account manager voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.


 • Telecommakelaar

  Telecommakelaar tussen leverancier en eindgebruiker om jouw connectiviteit en bedrijfscommunicatie op punt te stellen.

 • Connectiviteit

  Een snelle en betrouwbare verbinding afgestemd op de internetnoden van jouw bedrijf.

   

 • Vaste & mobiele telefonie

  Kostefficiënte en betrouwbare telefonie, waar je ook bent.

   

 • Cloud communicatie

  Bedrijfscommunicatie met geïntegreerde en intelligente tools.

   

Abonneren op Telecom

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

Vragen over Telecom?

Neem vrijblijvend contact op!