Home » Projecten » Audio Video » Retail » Euronics » Digital Signage in 120 winkelpunten

Digital Signage in 120 winkelpunten

Euronics was op zoek naar een ervaren partner met een digital signage infrastructuur en kwam zo bij HearSee terecht. Voor dit bedrijf was een integratie met PIM/SAP een must zodat de juiste content op de juiste schermen getoond kan worden zonder beschikbare data terug te gaan invoeren in andere systemen. HearSee heeft op 2 niveaus Digital Signage geïmplementeerd in ongeveer 120 winkelpunten van Euronics.

Cubes

Enerzijds hebben we cubes geïnstalleerd dit zijn kleine plexi pos podia waarop telkens 1 product in de schijnwerper staat. Bij dat product hoort unieke content die dient aangestuurd te worden vanuit de centrale op een 23” scherm, voordien gebeurde dit via een USB stick. Wanneer er in SAP een algemene campagne wordt opgezet zal de software van HearSee automatisch de juiste informatie naar de juiste cubes sturen. Men kan dus de cubes aansturen vanuit één centraal punt maar het is ook zeker mogelijk om lokaal content in te plannen. De cubes spelen automatisch content af indien iemand voor de cube staat en naar het scherm kijkt. Daarnaast hebben we er ook voor gezorgd dat de cubes automatisch in- en uitschakelen met de openingsuren van de winkel, ook deze zijn lokaal aanpasbaar. We hebben zo'n 363 actieve cubes geïnstalleerd over 120 verschillende winkelpunten. 
 

In Store schermen

Anderszijds hebben we In Store schermen geïnstalleerd deze schermen omvatten een combinatie van redactionele en promotionele schermen. Ze kunnen -net zoals de cubes- nationale campagnes ondersteunen maar ook lokale promo’s, evenementen of workshops aankondigen of bijvoorbeeld ook social feeds integreren. HearSee heeft een gebruiksvriendelijke software voorzien die de verdelers toestaat op een eenvoudige manier hun eigen promo’s professioneel in de kijker te zetten. Aangezien niet alle verdelers dezelfde merken verdelen is het ook belangrijk dat de nationale merkencampagnes enkel getoond worden daar waar de verdeler ook effectief het merk verkoopt. Om dit te kunnen realiseren heeft HearSee een SAP/HANA koppeling voorzien.

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

Vragen over Audio & Video?

Neem vrijblijvend contact op!