Home » Projecten » Audio Video » Retail » Tuincentrum Pelckmans » Geautomatiseerde audioboodschappen vanop afstand

Geautomatiseerde audioboodschappen vanop afstand

Tuincenter Pelckmans was op zoek naar een technische audio oplossing die het mogelijk zou maken om audio te regelen in verschillende zone's. Het was hierbij van belang dat dit mogelijk zou zijn vanuit 1 centraal punt.

Doordacht audioplan

HearSee heeft de behoeften en noden van tuincenter Pelckmans goed geanalyseerd. Eens het duidelijk was wat zij precies wouden zijn we gaan kijken naar de reeds bestaande infrastructuur en installaties. Op basis hiervan kunnen we nagaan of er installaties zijn die we kunnen hergebruiken, updaten of implementeren in ons nieuw audioplan, zo zorgen we ervoor dat de kosten gedrukt kunnen blijven.

We bekijken welke installaties we kunnen hergebruiken of updaten zodat we de kosten kunnen drukken

Er werd snel duidelijk dat de installatie een grondige update nodig had, in sommige boksen was gekraak te horen en de bediening was alles behalve gebruiksvriendelijk. Na dat we dit alles in kaart hebben gebracht hebben we een doordachte berekening gemaakt en de technische aspecten onder de loep genomen. Het is namelijk erg belangrijk dat we op voorhand weten dat we onze installatie goed kunnen implementeren in de huidige infrastructuur. Dankzij de uitgebreide technische kennis en ervaring van onze specialisten waren we in staat om dit snel en juist in te schatten.

Geautomatiseerde boodschappen

HearSee heeft zowel in het filiaal in Turnhout als in Lommel een audio installatie geïnstalleerd. De verschilende zone's zijn voorzien van audiosturing met centrale versterkers en een audiomatrix die het mogelijk maakt om in elke zone het volume aan te passen. We hebben er ook voor gezorgd dat het mogelijk is om automatische boodschappen uit te sturen op bepaalde tijdstippen. Zo worden bijvoorbeeld de klanten via een audioboodschap 5 minuten voor sluitingstijd verzocht om zich naar de kassa te begeven omdat de winkel zal sluiten. Geautomatiseerde boodschappen kunnen als intervallen ingesteld worden om het uur of om de 10 minuten dit beslist het tuincenter helemaal zelf. Naast geautomatiseerde boodschappen is het ook perfect mogelijk om een live omroep te doen, men kan dan uiteraard ook weer kiezen in welke zone's deze boodschap te horen zal zijn. 

Gebruiksvriendelijke webinterface

HearSee heeft  een gebruiksvriendelijk systeem voorzien dat het mogelijk maakt om alles van op afstand in te stellen. Via een  webinterface kan men altijd en overal instellingen wijzigen of boodschappen uitsturen. 

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

Vragen over Audio & Video?

Neem vrijblijvend contact op!