Home » Sectoren » Retail

Retail

HearSee voert projecten uit voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, waaronder Retail. Op deze pagina vind je een overzicht van realisaties in deze sector.

Bekijk ook onze andere projecten en toepassingen op vlak van ICT-oplossingen, security, telecom en audio en video.

Tuincenter Pelckmans was op zoek naar een technische audio oplossing die het mogelijk zou maken om audio te regelen in verschillende zone's. Het was hierbij van belang dat dit mogelijk zou zijn vanuit 1 centraal punt.

Doordacht audioplan

HearSee heeft de behoeften en noden van tuincenter Pelckmans goed geanalyseerd. Eens het duidelijk was wat zij precies wouden zijn we gaan kijken naar de reeds bestaande infrastructuur en installaties. Op basis hiervan kunnen we nagaan of er installaties zijn die we kunnen hergebruiken, updaten of implementeren in ons nieuw audioplan, zo zorgen we ervoor dat de kosten gedrukt kunnen blijven.

Euronics was op zoek naar een ervaren partner met een digital signage infrastructuur en kwam zo bij HearSee terecht. Voor dit bedrijf was een integratie met PIM/SAP een must zodat de juiste content op de juiste schermen getoond kan worden zonder beschikbare data terug te gaan invoeren in andere systemen. HearSee heeft op 2 niveaus Digital Signage geïmplementeerd in ongeveer 120 winkelpunten van Euronics.

Abonneren op Retail