Home » Projecten » Audio Video » Zorgsector » Ziekenhuis Geel » HearSee schenkt conference cams aan Ziekenhuis Geel

HearSee schenkt conference cams aan Ziekenhuis Geel

HearSee schenkt conferentiesets aan Ziekenhuis Geel

Online vergaderingen zijn dé trend van de laatste maanden. Ze vervangen fysieke samenkomsten en verminderen zo de kans op COVID-19 besmettingen. Ook in het ziekenhuis van Geel zijn online meetings de standaard geworden. Zowat alle vergaderingen van de Raad van Bestuur, de medische raad en besprekingen tussen artsen verlopen via Teams of Zoom. Daarbij zijn gebruiksgemak en kwaliteit van beeld en geluid belangrijke factoren. HearSee schonk 5 Connect Conferencecams van Logitech, als steun in de strijd tegen COVID-19.

"De vergadersets zijn een nuttige aanwinst voor het ziekenhuis", vertelt Danny Van Reeth, directeur Technische en Facilitaire diensten van Ziekenhuis Geel. "Ze zijn plug-and-play en makkelijk in gebruik. Daarnaast is de beeld- en geluidskwaliteit een pak beter dan de standaard ingebouwde webcam en microfoon van een laptop. Het geluid wordt beter opgepikt en zelfs in een grote vergaderzaal zijn de sets perfect bruikbaar."

Dit alles maakt het makkelijker en aangenamer om online te vergaderen, een belangrijke factor wanneer je soms meerdere meetings op één dag hebt.

"Corona heeft diepe gaten geslagen, ook financieel. We nemen deze setjes dan ook graag in ontvangst en zijn HearSee zeer dankbaar voor de steun", zegt Danny Van Reeth.

"Ik vind het fantastisch dat het met behulp van technologische middelen mogelijk is om de coronapandemie te helpen bestrijden", vertelt Koen Michiels, bestuurder van HearSee. "Het is onze bedoeling om als bedrijf in de regio onze steun te verlenen, en dat doen we dan ook met veel plezier."

 

OG Image: 
Logitech ConnectCam in Ziekenhuis Geel
Plug and play externe webcam
Teams of Zoom vergadering conferentie set
Koen Michiels, bestuurder HearSee
Danny Van Reeth in vergadering met Teams of Zoom

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

VRAGEN OVER SECURITY?

Neem vrijblijvend contact op!