Home » Sectoren » Industrie

Industrie

HearSee voert projecten uit voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, waaronder Industrie. Op deze pagina vind je een overzicht van realisaties in deze sector.

Bekijk ook onze andere projecten en toepassingen op vlak van ICT-oplossingen, security, telecom en audio en video.

"Een gezonde geest in een gezond lichaam", een Romeinse spreuk die een grote dosis waarheid bevat. En dat weten ze ook bij INEOS Manufacturing in Geel. Bij de invulling van hun nieuwe bedrijfsgebouw werd dan ook een bedrijfsfitness geïnstalleerd. "Net zoals de eigenaar Jim Ratcliffe, zijn de mensen die bij INEOS werken sportief aangelegd", weet site manager Jan de Belder.

Jan De Belder - Site Manager INEOS Manufacturing Belgium

Een industrieel proces staat of valt bij een correcte monitoring en detectie. Een correcte controle van temperatuur, het detecteren van onvolmaaktheden en het opvolgen van storingen zijn onontbeerlijk om efficiënt te werken en kwalitatieve producten af te leveren.

Procescontrole in productieomgevingen is alvast een huzarenstukje, waarbij HearSee een jarenlange ervaring kan voorleggen. Onder meer bij Umicore, een metaalverwerkend bedrijf, levert HearSee de nodige know-how en expertise om de productieprocessen optimaal te laten verlopen.

Met de regelmaat van de klok werd Envi het slachtoffer van ongewenst bezoek, met verlies van materialen en schade tot gevolg. Een efficiënte oplossing drong zich op. Na meerdere succesvolle implementaties rond sitebeveiliging, werd HearSee aangesproken om de terreinbeveiliging van de site te analyseren en een oplossing uit te werken.

Na een grondige analyse werd de oplossing geboden die zowel een technisch als een organisatorisch luik omvat. Om de beschikbare technologie efficiënt in te zetten, was een minimale herinrichting van de site noodzakelijk. Eenmaal deze aanpassingen doorgevoerd waren, kon de geavanceerde techniek op punt gesteld worden.

Uitwerking terreinbeveiliging
Abonneren op Industrie