Home » Projecten » Security » Industrie » Envi Milieutechnieken » Optimale terreinbeveiliging

Optimale terreinbeveiliging

Uitwerking terreinbeveiliging

Met de regelmaat van de klok werd Envi het slachtoffer van ongewenst bezoek, met verlies van materialen en schade tot gevolg. Een efficiënte oplossing drong zich op. Na meerdere succesvolle implementaties rond sitebeveiliging, werd HearSee aangesproken om de terreinbeveiliging van de site te analyseren en een oplossing uit te werken.

Na een grondige analyse werd de oplossing geboden die zowel een technisch als een organisatorisch luik omvat. Om de beschikbare technologie efficiënt in te zetten, was een minimale herinrichting van de site noodzakelijk. Eenmaal deze aanpassingen doorgevoerd waren, kon de geavanceerde techniek op punt gesteld worden.

Het vertrektpunt is steeds een grondige analyse van de huidige situatie 

Verschillende geavanceerde camera’s met aansturing van andere technieken die automatisch een aantal processen in gang zetten, werpen hun vruchten af. Door middel van deze technologie wordt een ongewenste bezoeker op meerdere plaatsen gevolgd. Een interventie naar de site is dan ook snel ingezet.

Integratie Mobile Client

Dankzij de integratie van de Mobile Client kan de klant op elk moment, ongeacht waar hij zich bevindt, onmiddellijk reageren op een alarm, zijn camerabeelden bekijken, terugspoelen en zelfs exporteren. Zo heeft Envi Milieutechnieken op een eenvoudige manier toegang tot de beelden. Daarnaast biedt de app een mogelijkheid om de toegangspoort te besturen of de verlichting aan te steken. Een andere functie van de applicatie is dat je camera’s kan positioneren. Zo is het mogelijk om beelden van een gekozen object of locatie te monitoren.

Een ander voordeel is dan weer dat je meerdere personen kan linken aan je Mobiele account. Daarnaast worden de hulpdiensten onmiddellijk verwittigd van zodra er een incident plaatsvindt. Binnen Envi Milieutechnieken geeft een centrale monitor een projectie van de camerabeelden weer. Door deze bewaking kan Envi snel inspelen op ongewenst bezoek, zowel op als rond het domein.

 

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

Vragen over Security?

Neem vrijblijvend contact op!