Home » Sectoren » Politie

Politie

HearSee voert projecten uit voor bedrijven en organisaties in verschillende sectoren, waaronder Politie. Op deze pagina vind je een overzicht van realisaties in deze sector.

Bekijk ook onze andere projecten en toepassingen op vlak van ICT-oplossingen, security, telecom en audio en video.

Bodycamera's worden ingezet bij interventieploegen politie

De politie van de zone Turnhout gebruikt sinds kort Reveal bodycamera's tijdens patrouilles en interventies. Deze hebben als doel vaststellingen op een meer efficiënte manier te kunnen doen. "Een camera ziet alle dingen die onze mensen - soms in een overweldigende situatie - niet altijd opmerken", legt commissaris Eric Verboven uit. "De bodycam legt alles nauwkeurig vast met beeld en geluid. Dit is een enorme hulp voor onze mensen".

Hearsee Bodycams

Politie Hageland had behoefte aan een opwaardering van hun verouderde camerabewakingssysteem. Voor bepaalde zone's moesten de camera's aan specifieke wensen voldoen om deze zo goed mogelijk te kunnen bewaken. Op basis van een aanbestedingsdossier, heeft HearSee een grondige analyse gemaakt van de huidige situatie en de behoeften en als gevolg hiervan een doordacht camera- en integratieplan opgesteld.

Abonneren op Politie