Home » Oplossingen » Security

Security

Monitoring en beveiliging van uw eigendom

HearSee kan een beroep doen op meer dan 20 jaar ervaring in elektronische beveiliging voor particulier, KMO en industrie. Met een kwalitatief aanbod van alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiligingssystemen bieden wij een totaaloplossing aan op vlak van beveiliging.

Met een uitgebreide risicoanalyse werken wij de passende oplossing uit op vlak van beveiliging, controle en preventie.

Aanvullend op de installatie van bewaking, toegangscontrole en alarmsystemen bieden wij het nodige onderhoud aan. U kan bij ons terecht voor dringende interventies 24/7. Neem contact op met onze account manager voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.


 • Inbraakbeveiliging

  Geniet van een professioneel bewaakt inbraakalarm met beeld- en stemverificatie. Onze operatoren reageren meteen bij alarm.

 • Toegangscontrole

  Vervang uw sleutels door badges, tags, fingerprint of zelfs irisscan. Geniet van alle voordelen van elektronische toegangscontrole.

 • Brandbeveiliging

  Wij voorzien voor uw brandbeveiligingssysteem alle nodige componenten en leveren de volledige installatie gebruiksklaar op.

 • Camerabewaking

  Op basis van een grondige risicoanalyse werken wij voor uw camerabewaking een volledig technisch en haalbaar concept uit. 

Abonneren op Security

Wens je meer info over wat HearSee voor u kan betekenen?

Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen spoedig contact op!

VRAGEN OVER SECURITY?

Neem vrijblijvend contact op!